black friday rabatt

Undvik rea-fällorna under Black Friday

Black Friday är en form av rea-hets där folk köper för att köpa. Det har visat sig att det fuskas en hel del med manipulerade rabattsatser under denna köphelg. Det kan vara så att rean som erbjuds för Black Friday inte alls är någon rea.

Många produkter är dyrare under Black Friday

En vanlig rea-fälla under Black Friday rean är att butiker sätter upp priser på många produkter. Sedan har de lockvaror som du surfar in för att köpa. Det kan vara med en rabattkod som gör att du sparar stora pengar.

Det som händer därefter är att du plockar på dig fler saker i butiken. Du tänker inte på att produkterna kostar några procent mer än vanligt. Du kanske inte ens observerar att slutsumman är högre än normalt då du inte har något att jämföra med.

Undvik den här typen av rea-fälla genom att ta en titt på alla priser. Inte bara det låga priset för produkten du kom för att köpa. Om du ser att det plötsligt är dyrare med andra varor så är det ju bättre att låta bli dessa. Håll dig till produkten som du fick din Black Friday rabattkod för!

Hur fuskar butiker med Black Friday rea

Det som händer är att butiker inte så sällan ökar priserna inför en rea. Det kan ses som en form av fusk med rabatter. Ta en titt på prishistoriken för att se om det verkligen är tal om rabatt och missa inte att du kan jämföra priser.

Dessutom kan det vara så att det finns rabattkoder som inte ges direkt i butiken. Därmed så kanske du måste vara lite om dig och kring dig och söka efter bättre rabatt innan du handlar på Black Friday rean.

SE-rabattkod är en sajt där du kan finna rabatter i svenska butiker online. Det går att söka efter rabatter och rabattkoder i enlighet med butik. Sökrutan finns längst upp på sidan. Dessutom har du en lista med aktuella erbjudanden. Här kan du se blandade rabatter från olika butiker. Det kan vara allt från en viss procentsats till särskilda produkter som säljs till lägre priser.

På Rabatt.se finns det stora och små rabatter i butiker online. Här har du en samling med rabatterbjudanden för populära nätbutiker. Både svenska och utländska. För att hitta en specifik rabatt kan du söka i enlighet med namnet på butiken du vill handla i. Det går också bra att få nyhetsbrev för att få information om nya rabattkoder och erbjudanden då de dykre upp.

Rakuten får provision när de skickar dig till en viss butik för att handla. De ger dig en bit av den provisionen så att du får pengar tillbaka på dina köp. Du kan använda Rakuten som ett tillägg på din webbläsare eller ladda ner deras app. Cashback erbjudandet gäller i många stora och kända webbutiker så här finns det stora pengar att spara!

På Retailmenot finner du rabattkoder för stora amerikanska butiker online. Här kan du spara 60% och mer på det du handlar från butiker som Amazon. Du kan få cashback erbjudanden och mycket mer via denna aktiva rabattsajt. Även kända svenska märken som IKEA finns med i utbudet av rabattkoder på denna hemsida. Var dock medveten om att det rör sig om den amerikanska onlinemarknaden om du använder dig av rabatterna som erbjuds.

På Rabattkalas är det verkligen fest varje dag. Här finner du aktuella rabattkoder för allt mellan himmel och jord. Du kan söka i enlighet med butik för att hitta rabatter. Det går också bra att söka i enlighet med ämne för att hitta de bästa erbjudandena just nu. Rabattkalas erbjuder rabattkoder för allt från hyrbilar till särskilda produkter.

Michaels är butiken med allt för hobby och lite till. Om du vill köpa billigare produkter online från Michaels ska du inte missa deras rabattkuponger. Det går bra att använda en app och du kan också hitta särskilda erbjudanden direkt på deras hemsida. Med Michaels rabattkoder kan det bli mycket stora besparingar och du kan göra riktigt kap!