instagram och facebook

Instagram driver oss till köp med rabattkoder

När du tänker på Instagram så kanske du inte tänker på shopping online men om du funderar ett varv till så inser du att det ofta blir ett köp i samband med ditt Instagram-användande. En studie har visat hur sociala medier som Instagram är byggda för att få oss att handla spontant. Man jobbar med impulsköp som sker utan att du ens märker hur du blir manipulerad.

Det tycks vara så att vi köper om vi upplever att något är billigt. Du klickar in på Instagram och har ingen tanke om att handla något. Men så skriver den som du följer att det just nu finns en rabattkod för en viss butik med så bra X Y Z… Det kan vara saker som du aldrig använder.

Trots detta så klickar du snabbt på länken till rabattkoden för att handla. Du vet ju av erfarenhet att du kan spara stora pengar med rabattkoder. Det du inte tänker igenom är om du verkligen behöver handla det som föreslås just nu.

Sociala medier driver oss till köp på ett så smart sätt. Vi tänker inte ens på hur manipulerade vi är. Det känns ju mer som att umgås och dela med sig av erfarenheter. Det är också det som gör att sociala medier är så viktiga för butiker och personer som tjänar pengar på detta.

Med Instagram och Facebook så verkar ett meddelande om att köpa nu inte som reklam. Det framstår snarare som en tjänst. Som att den som skriver meddelandet är så bussig och låter dig får veta. Lurigt, lagligt men kanske inget som du bara ska gå på utan att tänka till lite!

Vad kan du göra åt saken?

Till att börja med ska du skapa en plan för hur du handlar. Jobba med strategi precis som du gör i kortspel. Visste du till exempel att returnerade varor slängs för att det blir billigare än att fixa till och sälja igen. Kanske kan du dra nytta av butiker och organisationer som gör något åt detta med möjligheten att köpa billigare. Använd alltså Instagram och andra sociala medier för att få kontakt med den här typen av försäljning och få otroliga erbjudanden!

SE-rabattkod är en sajt där du kan finna rabatter i svenska butiker online. Det går att söka efter rabatter och rabattkoder i enlighet med butik. Sökrutan finns längst upp på sidan. Dessutom har du en lista med aktuella erbjudanden. Här kan du se blandade rabatter från olika butiker. Det kan vara allt från en viss procentsats till särskilda produkter som säljs till lägre priser.

På Rabatt.se finns det stora och små rabatter i butiker online. Här har du en samling med rabatterbjudanden för populära nätbutiker. Både svenska och utländska. För att hitta en specifik rabatt kan du söka i enlighet med namnet på butiken du vill handla i. Det går också bra att få nyhetsbrev för att få information om nya rabattkoder och erbjudanden då de dykre upp.

Rakuten får provision när de skickar dig till en viss butik för att handla. De ger dig en bit av den provisionen så att du får pengar tillbaka på dina köp. Du kan använda Rakuten som ett tillägg på din webbläsare eller ladda ner deras app. Cashback erbjudandet gäller i många stora och kända webbutiker så här finns det stora pengar att spara!

På Retailmenot finner du rabattkoder för stora amerikanska butiker online. Här kan du spara 60% och mer på det du handlar från butiker som Amazon. Du kan få cashback erbjudanden och mycket mer via denna aktiva rabattsajt. Även kända svenska märken som IKEA finns med i utbudet av rabattkoder på denna hemsida. Var dock medveten om att det rör sig om den amerikanska onlinemarknaden om du använder dig av rabatterna som erbjuds.

På Rabattkalas är det verkligen fest varje dag. Här finner du aktuella rabattkoder för allt mellan himmel och jord. Du kan söka i enlighet med butik för att hitta rabatter. Det går också bra att söka i enlighet med ämne för att hitta de bästa erbjudandena just nu. Rabattkalas erbjuder rabattkoder för allt från hyrbilar till särskilda produkter.

Michaels är butiken med allt för hobby och lite till. Om du vill köpa billigare produkter online från Michaels ska du inte missa deras rabattkuponger. Det går bra att använda en app och du kan också hitta särskilda erbjudanden direkt på deras hemsida. Med Michaels rabattkoder kan det bli mycket stora besparingar och du kan göra riktigt kap!