fuskar ellos

Fuskar Ellos och andra webbutiker med sina rabatter online?

När man kommer till kassan och fyller i en saftig rabattkod som hittats online och får nej till rabatten kan det kännas surt. Det står ju på sidan som erbjuder rabatter till webbutiker att den här rabatten gäller för Ellos eller annan butik!

Är det fusk på Ellos eller är det något annat som leder till den här typen av rabatt-besvikelser?

Ellos fuskar inte men visst kan de ha snåriga regler

Det går att spara mycket med rabattkoder men du kan ju inte få varor helt gratis vid varje köp. Butiker ger rabatter men det går inte att köra erbjudande på erbjudande. Ibland kan du få flera rabatter med ett köp men inte i all oändlighet.

Dessutom har rabatter bäst före datum. Detta måste du vara medveten om. På nätet ligger ju allt kvar hur länge som helst. Om du inte noterade att en rabatt på Ellos var för förra sommarens rea-kollektion så kan du ju misstänka fusk då rabatten inte dras i kassan.

Det blåste lite på bloggar online om Ellos för ett tag sedan men ganska snart reddes detta ut. Om du handlar på seriösa nätbutiker som Ellos online så är det inte fusk med rabatter. Det är snarare så att villkoren var lite snåriga eller att du inte lade märke till en sådan viktig sak som bäst före datum eller hur många rabattkoder som kan användas vid samma tillfälle.

När butiker höjer priset och ger rabatt

En annan sak som kan kännas lite fuskig är när butiker ger rabattkoder via olika sajter och samtidigt höjer priset. De ger en rabatt på 10% men höjer priserna för varorna som du har rabatt på med 15%!

Är det här fusk med rabattkod? Nej, men lurigt är det förstås. Detta är lagligt och kanske till och med försvarbart men det är inget som konsumenter tycker om. En del butiker får rentav dåligt rykte då det framgår att deras rabattkampanj gick hand i hand med en ganska så kraftig stegring av priserna i butiken.

Summering

Ellos fuskar inte med rabattkoder online men liksom många andra webbutiker så kan deras erbjudanden ibland vara lite svåra att förstå om du inte sätter dig ner och läser det finstilta. Dessutom har de flesta rabatter ett bäst före datum som du ska vara medveten om.

SE-rabattkod är en sajt där du kan finna rabatter i svenska butiker online. Det går att söka efter rabatter och rabattkoder i enlighet med butik. Sökrutan finns längst upp på sidan. Dessutom har du en lista med aktuella erbjudanden. Här kan du se blandade rabatter från olika butiker. Det kan vara allt från en viss procentsats till särskilda produkter som säljs till lägre priser.

På Rabatt.se finns det stora och små rabatter i butiker online. Här har du en samling med rabatterbjudanden för populära nätbutiker. Både svenska och utländska. För att hitta en specifik rabatt kan du söka i enlighet med namnet på butiken du vill handla i. Det går också bra att få nyhetsbrev för att få information om nya rabattkoder och erbjudanden då de dykre upp.

Rakuten får provision när de skickar dig till en viss butik för att handla. De ger dig en bit av den provisionen så att du får pengar tillbaka på dina köp. Du kan använda Rakuten som ett tillägg på din webbläsare eller ladda ner deras app. Cashback erbjudandet gäller i många stora och kända webbutiker så här finns det stora pengar att spara!

På Retailmenot finner du rabattkoder för stora amerikanska butiker online. Här kan du spara 60% och mer på det du handlar från butiker som Amazon. Du kan få cashback erbjudanden och mycket mer via denna aktiva rabattsajt. Även kända svenska märken som IKEA finns med i utbudet av rabattkoder på denna hemsida. Var dock medveten om att det rör sig om den amerikanska onlinemarknaden om du använder dig av rabatterna som erbjuds.

På Rabattkalas är det verkligen fest varje dag. Här finner du aktuella rabattkoder för allt mellan himmel och jord. Du kan söka i enlighet med butik för att hitta rabatter. Det går också bra att söka i enlighet med ämne för att hitta de bästa erbjudandena just nu. Rabattkalas erbjuder rabattkoder för allt från hyrbilar till särskilda produkter.

Michaels är butiken med allt för hobby och lite till. Om du vill köpa billigare produkter online från Michaels ska du inte missa deras rabattkuponger. Det går bra att använda en app och du kan också hitta särskilda erbjudanden direkt på deras hemsida. Med Michaels rabattkoder kan det bli mycket stora besparingar och du kan göra riktigt kap!