rabatter formar beteende

Hur blir du bättre på att få tag i rabattkoder?

Du kan spara mycket på rabattkoder. Faktum är att butiker som iHerb vet om i förväg att du kommer att använda den här typen av kod för att få ner priset ytterligare. Många butiker erbjuder rabatter för att locka kunder men det kan ibland vara svårt att hitta de bästa erbjudandena.

Det finns sajter som erbjuder rabattkod för en viss butik såväl som portaler som har koderna för varje butik som finns online. Den här typen av sajter är smarta att använda men det är förstås viktigt att de är uppdaterade så att du slipper bli frustrerad av koder som har gått ut.

Låt oss se på de bästa tipsen för dig som vill bli bättre på att få fatt i och använda rabattkoder när du handlar online.

Använd specialiserade rabattkodssajter

Det första och enklaste sättet att hitta rabattkoder är att besöka sajter som är specialiserade på att samla aktuella koder från olika butiker.

Några populära exempel inkluderar:

  • Rabattkodsidor: Dessa sajter listar de senaste rabattkoderna från hundratals butiker och uppdaterar dem regelbundet. Spara tid genom att söka efter din favoritbutik och se vilka koder som finns tillgängliga.
  • Använd forum: Det finns även forum där användare delar sina bästa fynd och rabattkoder. Håll ett öga på dessa för att få tag i unika koder som kanske inte finns på de större sidorna. Om du vill köpa på garn rea så är ett bra ställe att börja på forumet för de som stickar!

Tips: Kontrollera alltid flera sidor för att säkerställa att du får den bästa och mest aktuella koden.

rea på kläder
Hitta rätt koder för det som du vill köpa!

Prenumerera på nyhetsbrev

Många onlinebutiker skickar ut exklusiva rabattkoder till sina kunder. Genom att prenumerera på nyhetsbrev från dina favoritbutiker kan du få tillgång till rabatter och erbjudanden innan de annonseras offentligt. Var dock medveten om att rabatter formar vårt shoppingbeteende det är lätt hänt att du handlar bara för att det är billigt och inte för att du faktiskt behöver det.

Så här gör du:

  • Registrera dig för nyhetsbreven hos de butiker där du oftast handlar.
  • Skapa en separat e-postadress för nyhetsbrev om du vill hålla din inkorg organiserad.

Tips: Nyhetsbrev innehåller ofta välkomstrabatter för nya prenumeranter, så om du är ny kund kan det vara ett bra sätt att få en extra rabatt på ditt första köp.

Använd webbläsartillägg för rabattkoder

Det finns flera webbläsartillägg som automatiskt letar upp och tillämpar rabattkoder när du handlar online. Dessa tillägg kan vara mycket praktiska eftersom de eliminerar behovet av att manuellt söka efter koder.

  • Populära tillägg: Honey och Karma är två exempel på tillägg som fungerar på de flesta webbutiker och hjälper dig att hitta de bästa rabatterna med bara ett klick.

Tips: Installera ett eller flera av dessa tillägg för att få automatiska påminnelser om rabattkoder när du besöker onlinebutiker.

Följ butiker och influencers på sociala medier

Många butiker och varumärken delar exklusiva rabattkoder på sina sociala mediekanaler som Instagram, Facebook och Twitter. Genom att följa dina favoritmärken kan du snabbt få tillgång till de senaste erbjudandena.

  • Influencers och bloggare delar ofta rabattkoder för specifika varumärken som de samarbetar med. Håll utkik på deras profiler och bloggar för att få tag i dessa erbjudanden.

Tips: Använd Instagram och Facebooks notiser för att bli uppmärksammad när ett nytt inlägg från dina favoritbutiker eller influencers delas – du vill inte missa en bra kod!

Utnyttja välkomst- och lojalitetsprogram

Många onlinebutiker erbjuder välkomstrabatter till nya kunder eller belönar lojala kunder med unika rabattkoder. Kolla efter butiker som erbjuder dessa program:

  • Välkomstrabatter: De flesta butiker erbjuder en engångsrabatt när du registrerar dig som ny kund eller för deras nyhetsbrev.
  • Lojalitetsprogram: Vissa butiker belönar återkommande kunder med poäng som kan omvandlas till rabattkoder eller ger rabatt på nästa köp.

Tips: Om du redan är kund kan du eventuellt skapa ett nytt konto för din partner med en annan e-postadress för att dra nytta av välkomstrabatter igen.

Håll koll på kampanjperioder och reor

Rabattkoder är ofta lättare att hitta under stora kampanjperioder som Black Friday, Cyber Monday, mellandagsrea och säsongsrea. Under dessa tider är det vanligt att butiker erbjuder generösa rabatter för att öka försäljningen.

  • Planera dina inköp: Om du vet att du behöver handla något större, vänta tills dessa kampanjperioder för att dra nytta av de bästa rabatterna.
  • Kolla erbjudanden: Många butiker erbjuder också tidsbegränsade rabattkoder i samband med särskilda kampanjer, så håll koll på detta.

Kombinera rabattkoder med cashback

Ett annat sätt att öka dina besparingar är att använda cashback-tjänster som ger dig pengar tillbaka på dina köp. Genom att kombinera cashback med rabattkoder kan du spara ännu mer.

Tips: Kolla alltid om butiken du handlar från är ansluten till en cashback-tjänst och använd den i kombination med din rabattkod.

Sammanfattning – Bli en mästare på rabattkoder

  1. Använd rabattkodssajter och forum för att hitta aktuella koder.
  2. Prenumerera på nyhetsbrev från dina favoritbutiker för att få exklusiva erbjudanden.
  3. Installera webbläsartillägg som automatiskt letar upp rabattkoder åt dig.
  4. Följ butiker och influencers på sociala medier för att få tag i unika koder.
  5. Delta i lojalitetsprogram och använd välkomstrabatter.
  6. Håll koll på stora kampanjperioder och reor för de bästa rabatterna.
  7. Kombinera rabattkoder med cashback för att spara ännu mer.

Genom att följa dessa tips och strategier kommer du att bli betydligt bättre på att hitta rabattkoder och kunna spara mycket pengar på dina framtida köp. Lycka till med fyndandet!

SE-rabattkod är en sajt där du kan finna rabatter i svenska butiker online. Det går att söka efter rabatter och rabattkoder i enlighet med butik. Sökrutan finns längst upp på sidan. Dessutom har du en lista med aktuella erbjudanden. Här kan du se blandade rabatter från olika butiker. Det kan vara allt från en viss procentsats till särskilda produkter som säljs till lägre priser.

På Rabatt.se finns det stora och små rabatter i butiker online. Här har du en samling med rabatterbjudanden för populära nätbutiker. Både svenska och utländska. För att hitta en specifik rabatt kan du söka i enlighet med namnet på butiken du vill handla i. Det går också bra att få nyhetsbrev för att få information om nya rabattkoder och erbjudanden då de dykre upp.

Rakuten får provision när de skickar dig till en viss butik för att handla. De ger dig en bit av den provisionen så att du får pengar tillbaka på dina köp. Du kan använda Rakuten som ett tillägg på din webbläsare eller ladda ner deras app. Cashback erbjudandet gäller i många stora och kända webbutiker så här finns det stora pengar att spara!

På Retailmenot finner du rabattkoder för stora amerikanska butiker online. Här kan du spara 60% och mer på det du handlar från butiker som Amazon. Du kan få cashback erbjudanden och mycket mer via denna aktiva rabattsajt. Även kända svenska märken som IKEA finns med i utbudet av rabattkoder på denna hemsida. Var dock medveten om att det rör sig om den amerikanska onlinemarknaden om du använder dig av rabatterna som erbjuds.

På Rabattkalas är det verkligen fest varje dag. Här finner du aktuella rabattkoder för allt mellan himmel och jord. Du kan söka i enlighet med butik för att hitta rabatter. Det går också bra att söka i enlighet med ämne för att hitta de bästa erbjudandena just nu. Rabattkalas erbjuder rabattkoder för allt från hyrbilar till särskilda produkter.

Michaels är butiken med allt för hobby och lite till. Om du vill köpa billigare produkter online från Michaels ska du inte missa deras rabattkuponger. Det går bra att använda en app och du kan också hitta särskilda erbjudanden direkt på deras hemsida. Med Michaels rabattkoder kan det bli mycket stora besparingar och du kan göra riktigt kap!